L’ESCOLA BRIANXA INCORPORA UN PSICOPEDAGOG PER AJUDAR A L’INTEGRACIÓ DELS ALUMNES IMMIGRANTS NOUVINGUTS AL CENTRE. EL DIRECTOR DE BRIANXA, XAVIER CASTILLO ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El director de l’escola Brianxa, Xavier Castillo és avui el convidat de l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. El centre ha incorporat recentment la figura d’un psicopedagog per ajudar a l’integració dels alumnes immigrants nouvinguts al centre. Xavier Castillo, explica l’actuació del centre davant l’arribada d’alumnes d’altres països.

El director de l’escola Brianxa, fa balanç de l’inici del curs escolar, parla sobre el reciclatge de llibres i de les activitats en què participa el centre. L’entrevista amb l’escola Brianxa la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.