El pressupost municipal 2018 a debat avui en el ple municipal


03524L’Ajuntament de Tordera convoca per aquesta tarda ple ordinari amb 7 punts en l’ordre del dia. Entre la part resolutiva destaca l’aprovació inicial del pressupost consolidat de la corporació i de l’Organisme Autònom Ràdio Tordera per a l’any 2018 i de les plantilles de personal annexes. També es preveuen aprovar modificacions del Pla General a l’àmbit del Poblat de Fibracolor i del Sector Centre. El grup de Som Tordera presentarà una moció en motiu del 17 de maig: Dia internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia. La sessió acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes.

El ple començarà a les 19:00h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. Una hora abans, es realitzarà una nova edició del consell de la vila.