L’AJUNTAMENT APROVA EL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CASAL DE JOVES DE TORDERA. LA PREVISIÓ ÉS COMENÇAR LES OBRES PASSAT L’ESTIU.


La Junta de Govern Local va aprovar inicialment en la darrera sessió el projecte del futur Casal de Joves de Tordera que estarà situat a la zona del Mas Sant Jaume, prop del Castell Medieval i on també es construirà el nou Parc de Bombers.
El futur equipament ocuparà una superfície superior als 600 metres quadrats i estarà format per dues plantes. La planta baixa comptarà amb una sala de reunions, un magatzem i una zona de bar. La segona planta reserva quatre espais d’assaig per als grups de música locals, dues sales polivalents per a diferents usos i activitats, 2 despatxos per a reunions i una sala amb ordinadors i connexions a Internet.
El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, ha destacat la importància d’aquest equipament per als joves del municipi, sobretot perquè oferirà millors condicions per tots els qui formen part de grups de música locals, donarà més possibilitat a la tasca de les entitats juvenils i permetrà disposar d’un nou espai de trobada per a tots els joves.

La construcció del casal de joves, era una de les reivindicacions històriques dels joves del municipi, hi inclosa dins el pla local de joventut, elaborat per l’ajuntament de Tordera.