RÀDIO TORDERA ORGANITZA EL PROPER DISSABTE, 17 DE JUNY LA CLOENDA DEL PROGRAMA BON DIA MENUTS I UNA COMPETICIÓ ON ELS ESPORTISTES DE TORDERA CANVIARAN D’ESPORT PER UN DIA EN MOTIU DELS 25 ANYS DE L’EMISSORA. EL DIRECTOR-GERENT DE RÀDIO TORDERA, ALBERT SABATER ÉS AVUI EL CONVIDAT DE L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


Ràdio Tordera és avui el col·lectiu convidat de l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. El director-gerent de l’emissora, Albert Sabater recorda que la Ràdio està immersa en la celebració dels 25 anys de l’emissora.

En l’entrevista de l’espai la terenyina, el director de Ràdio Tordera també parla sobre novetats a la programació i en les instal·lacions. L’entrevista la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.