Horaris dels partits dels primers equips torderencs 2-3 desembre


16-0010La jornada esportiva torderenca s’obrirà amb el partit que l’equip sènior de l’Athletic Club Tordera Parc disputarà a la pista del Vilafant.

A les 17:30h serà el torn pel primer equip masculí del CEEB Tordera. Després de sumar la segona victòria de la temporada, visiten la pista del CB Tona amb l’objectiu de repetir la fita positiva.

A les 19:30h el Club Patí Tordera visita la pista del CH Sant Feliu de Codines amb la pressió de començar a sumar victòries a la primera nacional espanyola d’hoquei patins. El partit serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

De cara a diumenge, a les 12:00h del migdia, el CFTordera jugarà el seu enfrontament en un horari gens habitual al camp del Salt-Comacros. Els grocs i vermells intentaran allargar la ratxa victoriosa de l’equip. Aquest duel el podreu seguir per la 107.1FM.

A les 12:15h, el sènior femení del CEEB Tordera de segona catalana rebrà la visita del CB Argentona al pavelló dels Països Catalans amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de la patinada de fa set dies.

El Futsal Tordera tancarà el cap de setmana visitant la pista del Vall-Llobrega a les 19:00h del vespre.