Més de 150 persones ja s’han inscrit a la III Trail Les Bruixes


trail bruixesEl dissabte per la tarda, la part del darrere de la plaça de l’església serà l’escenari de la sortida i l’arribada de la III edició del Trail les Bruixes. Una activitat organitzada pel Club Esportiu Tordera i que repetint la formula exitosa de l’any passat, l’esdeveniment està emmarcat en el cap de setmana de la Fira Mercat del Ram. Amb les inscripcions on-line prèvies a punt de tancar-se, més de 150 persones ja s’han apuntat en algun dels dos recorreguts que poden escollir, tant el de 13km com el de 25km. Rubén Roncel organitzador de la trail ens fa una prèvia de la cursa.

Roncel previa 1

A les 20:00h del vespre està programada la sortida de la prova de 25km mentre que a les 21:30h de la nit, està previst que sortint els participants de la marxa de 13km. Mitja hora abans de cada sortida, els organitzadors faran el “Briefing” per donar les últimes indicacions o canvis que puguin sorgir. El Club Esportiu Tordera recorda que tots els que participin a la Trail Les Bruixes han de portar frontal o alguna sistema d’il·luminació amb bateria. També recorden que el termini per apuntar-se finalitza fins avui dijous a les 12 de la nit. Les inscripcions presencials durant el mateix dia de la cursa fins les 19:00h (si no s’ha arribat al límit de participants que són uns 400, tenen un recàrrec de 5€) i la recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa fins les 20:30h. Tota la informació necessària la podeu trobar a través de la web de l’entitat www.clubesportiutordera.cat