Aquest divendres els Castellers de l’Alt Maresme engeguen l’escola de castells amb el lema “Tasta’ns”


maduixots tastansLa Colla dels Castellers de l’Alt Maresme engeguen demà divendres una part de la seva posada a punt per aquesta temporada 2017. En concret inicien l’escola de castells, la part més bàsica de la colla que va destinada a aquelles persones que vulguin començar i endinsar-se al món casteller. Hèctor Montero, membre dels maduixots ens dóna més detalls d’aquest moment inicial. 

Montero inici maduixots 1

Com a novetat principal, els Castellers de l’Alt Maresme han creat un equip de padrins que acompanyarà i recolzarà a les noves persones que s’apuntin a la colla per tal de que no es sentin sols durant els primers mesos. Montero recorda que tothom pot apuntar-se als maduixots i que no es demana cap requisit.

Montero inici maduixots 2

La colla castellera engloba sis pobles de l’Alt Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna i Tordera i un de La Selva: Blanes. Hèctor Montero ens comenta que la presència de gent torderenca dins dels maduixots és bona amb dues persones de quatre dins l’equip tècnic.

Montero inici maduixots 3

Us recordem que la posada en marxa de l’escola de castells serà demà a les 19:30h a l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar.