L'AJUNTAMENT DE TORDERA IMPULSA LES ZONES BLAVES COM A MESURA CORRECTORA DE L'APARCAMENT A LES ZONES COMERCIALS.


L’Ajuntament de Tordera impulsarà a partir de l’1 de març les zones blaves d’aparcament, una mesura correctora per millorar l’estacionament als carrers més transitats de Tordera.
L’aparcament en aquests sectors estarà limitat a 90 minuts i amb aquesta mesura es pretén evitar l’aparcament de llarga estada en un mateix lloc durant l’horari comercial.

Els carrers afectats per les zones blaves, que seran operatives de 9 a 1 del migdia i de 5 a 8 de la tarda, seran el Camí Ral (des de la cruïlla d’Avinguda Fibracolor fins a la plaça de la Concòrdia), el carrer de Folch i Torres (des de Camí Ral fins a Santa Llúcia), la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, la plaça de la Concòrdia, el carrer Mas Martí i d’Alcalde Vendrell i el passatge Jardí de Sant Pere.
A partir de l’1 de març serà obligatori col·locar en un lloc visible del vehicle el RELLOTGE INDICADOR de l’hora d’arribada a l’estacionament. Aquest rellotge es podrà recollir gratuïtament a les dependències de la Policia Local, l’Ajuntament i els establiments situats a les zones afectades de temps limitat.
Durant els propers 15 dies la Policia Local s’encarregarà d’informar els veïns i conductors sobre aquesta mesura que es posarà en funcionament el dia 1 de març.