El Futsal Tordera i el CFTordera són els únics equips que juguen a casa


CAquest proper cap de setmana són pocs els primers equips torderencs que juguen els seus enfrontaments a les instal·lacions esportives de Tordera. El dissabte a les 17:45h encetarà la jornada el CEEB Tordera masculí de la 2a catalana a la pista del UE Ripoll. El dissabte a les 18:30h seguirà el Futsal Tordera a casa en el poliesportiu davant el Blanesesport. El derbi el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. A les 17:00h l’entitat ha organitzat la presentació dels seus equips per aquesta temporada. A les 19:45h el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera intentarà buscar una victòria en el seu desplaçament a la pista del CB Cabrera “B”. Tancarà el dissabte, el primer equip del Club Patí Tordera en aquesta jornada de la primera nacional espanyola contra el Mataró. El derbi maresmenc el podreu també seguir a través de #somcpt.

El diumenge només tindrem un partit, el del Club Futbol Tordera que rebrà a casa el Cassà UD dins de la jornada de la 2a catalana. L’enfrontament el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. Aquesta setmana el partit del CEEB Tordera femení de 1a catalana s’ha suspès per el 6 de març a les 12:15h.