IniciNoticiesMedi ambientLA REGIDORIA DE PAGESIA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ESTRENA NOVA MAQUINÀRIA PER...

LA REGIDORIA DE PAGESIA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ESTRENA NOVA MAQUINÀRIA PER DESENVOLUPAR EL PLA DE MILLORA I MANTENIMENT DELS CAMINS RURALS

L’Ajuntament de Tordera ha adquirit nova maquinària per fer el manteniment periòdic dels camins i les rieres. La Regidoria de Pagesia ha invertit aquest any en la compra de nova maquinària per a treballar en el pla de millora dels camins i les zones rurals de Tordera. Concretament, es tracta de l’adquisició d’una màquina retroexcavadora que permetrà treballar en el manteniment de rieres i camins rurals. El regidor de pagesia, Carles Aulet, ha explicat perquè s’ha decidit comprar aquesta màquina retroexcavadora.

El regidor també ha explicat que abans havien de contractar el servei a empreses externes i que amb l’obtenció d’aquesta màquina, es reduirà el cost que suposava haver de pagar les empreses que feien aquest servei.

La compra d’aquest nou vehicle, permetrà que, junt amb la màquina desbrossadora (també de titularitat municipal) es pugui actuar amb major periodicitat en la millora de camins i rieres.

ÚLTIMES NOTÍCIES