AQUESTA SETMANA ES CLOURÀ LA CAMPANYA DE SEGURETAT VIAL A LES ESCOLES, AMB DIVERSES ACTIVITATS.


Les regidories d’Ensenyament i Governació, la Policia local i el Consell Escolar Municipal organitzant aquesta setmana un seguit d’actes per cloure la campanya de seguretat vial a les escoles.
Aquesta campanya, que va començar coincidint amb l’inici del curs, s’ha fet extensiva als alumnes de 1r, 3r i 5è de primària i de 2n d’ESO de les escoles de Tordera.
Per cloure la campanya, fins al divendres, 28 de març, el Servei Català de Trànsit instal·larà un circuit de karts a la plaça de l’Església amb l’objectiu que els alumnes que han participat en la campanya puguin posar en pràctica tot allò que els policies de barri els han ensenyat a l’escola.

Per altra banda, fins al 30 de març es podrà visitar al Teatre Clavé l’exposició dels dibuixos que els nens i nenes de les escoles han fet en motiu de la campanya de seguretat vial. Els dibuixos es dividiran en quatre categories (corresponents als cursos als quals pertanyin els alumnes) i de cada categoria s’escolliran els tres millors treballs.
Els noms dels guanyadors del concurs de dibuix es conexeiran durant un acte infantil que les regidories de Governació i Ensenyament han organitzat pel proper 29 de març a la Plaça de l’Església. Aquest acte començarà a les 17 h amb l’actuació del pallasso Ruskus Patruskus, tal i com explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró.

Tot seguit es farà el lliurament dels diplomes per a tots els alumnes que han participat en la campanya i el lliurament dels premis als guanyadors del concurs de dibuix.
L’acte de dissabte finalitzarà amb un berenar per a la mainada a la Plaça de l’Església.