CALENDARI DELS PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA


El CF Tordera A jugarà a casa del Calonge a dos quarts de cinc de la tarda del dissabte; el segon equip, és a dir, el Tordera B, jugarà a casa contra el Banyoles B el diumenge a les cinc de la tarda.

Al bàsquet, el sènior masculí després de la setmana de descans, tornarà a la pista de casa per jugar el dissabte contra el Canet B a les set de la tarda, d’ altra banda, el sènior femení jugarà a casa també contra el Sarrià de Ter el diumenge a les quatre de la tarda.

Pel que fa al vòlei, el sènior masculí jugarà a casa contra el CV Manresa i el femení ho farà contra el Bordils B.

Aquest cap de setmana hem de destacar també que l’escola del CP Tordera participarà en la VII edició del torneig per nens amb càncer “Joan Petit” que aquest any es celebrarà a les instal·lacions del CP Vilanova el dissabte dia 15. Aquesta fundació té com a objectiu l’atenció als afectats directes o indirectament pèl càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. Diferents parlaments, entre d’ ells el de l’impulsador de la Fundació, el Sr. Joan Torner solen cloure la jornada.

De l’ hoquei, cal destacar que aquest cap de setmana el Benjamí A ha estat convidat a participar en el XXVII Tornegi d’Hoquei Benjamí “Vila de Manlleu” que es celebrarà el diumenge 16 a les instal·lacions del CP Manlleu. Dividits en dos grups el Tordera jugarà contra el Tarradell (10.10h), el Roda (12.30) i el Vic (13.40) en partits de dues parts de dotze minuts sense parar. Els creuaments es jugaran a la tarda.

Recordem que la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics, representant de Special Olympics a Catalunya, organitza aquest diumenge 16 de desembre al pavelló poliesportiu municipal de Tordera el XXVI Campionat absolut de Catalunya de tenis taula i bàdminton ACELL—Special Olympics. De les 10 matí a les 7 de la tarda el pavelló de Tordera acollirà prop de 300 esportistes vinguts de més de 20 centres d’Educació Especial d’arreu de Catalunya.