UN INCENDI FORESTAL A LA ZONA DE LA ROUREDA PROP DE L’URBANITZACIÓ TERRABRAVA CREMA 7000 METRES QUADRATS DE BOSC.


Un incendi forestal a la zona de la roureda de Tordera prop de l’urbanització Terrabrava va cremar dissabte un total de 7000 metres quadrats de bosc, segons han informat la policia local i bombers de la generalitat. Els fets es van produir a les 9 de la nit, per causes que es desconeixen i va afectar una zona boscosa propera a l’urbanització Terrabrava. Segons la policia local, no és va patir en cap moment per l’integritat dels habitatges de l’urbanització. El foc va quedar totalment extingit a les 11 de la nit. Al lloc dels fets i van intervenir les dotacions de bombers de Tordera, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Hostalric, Maçanet, Mataró, Granollers i Badalona. A l’extinció de l’incendi també varen participar un helicòpter, 2 vehicles de comandament, 4 de policia local i 3 de mossos d’esquadra. En el transcurs de la nit i matinada, els bombers de Tordera, es van encarregar de controlar la zona per evitar una revifada del foc