IniciNoticiesEntitatsL'ENTITAT "AGRUPACIÓ L'AMISTAT" DE TORDERA ORGANITZARÀ, DURANT LA PRIMERA SETMANA D'AGOST, UN...

L’ENTITAT “AGRUPACIÓ L’AMISTAT” DE TORDERA ORGANITZARÀ, DURANT LA PRIMERA SETMANA D’AGOST, UN TORNEIG DE “BITLLES A LA FRESCA”. A MÉS A MÉS, L’ENTITAT PREPARA DOS TORNEJOS PER A LA FESTA MAJOR.

L’Agrupació l’amistat de Tordera organitzarà durant els dies 4 i 8 d’agost un torneig de bitlles catalanes. El torneig, que porta per títol “Bitlles a la Fresca”, serà a partir de 2 quarts de 10 de la nit. Esteve Maresme, membre de l’entitat, ens explica en què consistirà.

Tal com va fer l’any passat, l’entitat organitza, a més a més, un torneig de festa major, que enguany serà el dia 25 d’agost, a partir de les 10 del matí. Maresme ens aporta més dades.

L’última activitat de l’entitat durant la Festa Major relacionada amb les bitlles serà un torneig especial en col·laboració amb el pubillatge de Tordera.

Tots els tornejos tindran lloc al parc de la sardana. Esteve Maresme ha recordat que les inscripcions per al torneig de “Bitlles a la fresca” serà fins l’1 d’agost, al bar Montse o a Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES