TORDERA FINALITZA EL PERÍODE DE PRE-INSCRIPCIÓ PEL NOU SERVEI DE “LA CASA DELS INFANTS” AMB 39 INSCRITS.


L’Ajuntament de Tordera informa que ja ha finalitzat el període de preinscripció pel nou servei “La Casa dels Infants”, adreçat als nens i nenes d’1 i 2 anys. En total, s’han inscrits uns 39 nens, una xifra que supera les perspectives del govern.
A partir d’aquest moment, l’Àrea de Serveis Personals, atenent l’ordre de preinscripció, informarà els pares sobre els horaris i el període d’inscripció del nou servei, la quota mensual i la documentació que caldrà portar en el moment de formalitzar la inscripció, tal i com explica, la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró.

“La Casa dels Infants” es posarà en funcionament durant el mes d’octubre i l’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h.
Amb aquest nou servei es pretén donar sortida a la problemàtica generada fa uns mesos per la manca de places en l’escola bressol. D’aquesta manera, tot i tractar-se d’un ensenyament no obligatori, “la Casa dels Infants” permetrà els pares compaginar la vida laboral amb la familiar i facilitar els nens la socialització en grup.

“La Casa dels Infants” s’ubicarà provisionalment a les instal·lacions d’El Niu del Xot, al carrer de Santiago Rusiñol. Per aquest motiu, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, ha explicat que s’esta treballant des de fa unes setmanes en l’adequació de l’espai per adaptar-lo a les condicions i a les necessitats dels nens i nenes d’aquesta franja d’edat.

Per altra banda, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament estan treballant en el projecte de construcció d’una Llar d’Infants Municipal de cara al proper curs escolar.

L’objectiu de la nova Llar Municipal serà donar una solució transitòria a la manca de places i d’espai abans no es construeixi la nova escola pública, prevista segons el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per al curs 2005/2006. Per a la construcció de la Llar d’Infants els serveis tècnics de l’Ajuntament ja treballen en la cerca de terrenys on ubicar-la i en la sol·licitud de subvencions a administracions superiors per fer front al cost del projecte, tal i com explica Maria Angels Cayró.

L’ajuntament de Tordera, espera que el mes d’octubre, és pugui engegar definitivament “La Casa dels infants”, que resoldre de manera provisional la problemàtica de places d’escola bressol, que ha patit Tordera aquest estiu.