IniciNoticiesPolíticaLA REGIDORA DEL PSC, CONXITA RODRÍGUEZ, OCUPARÀ EL LLOC 39 EN LA...

LA REGIDORA DEL PSC, CONXITA RODRÍGUEZ, OCUPARÀ EL LLOC 39 EN LA CANDIDATURA DE PASQUAL MARAGALL EN LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES.

La regidora de Tordera Conxita Rodríguez, actual portaveu comarcal del partit, ocuparà el lloc 39, una posició de l’anomenada zona calenta, atès que encara que no surti escollida inicialment podria incorporar-se com a diputada durant el mandat fruit de canvis parlamentaris que puguin produir-se al PSC.

Josep Jo, alcalde de Dosrius, ocupa testimonialment el lloc 55, sense possibilitats d’elecció, tot i haver tingut més vots que Rodríguez pel Consell de Federació del PSC del Maresme. A l’hora d’escollir la llista definitiva, però la direcció nacional dels socialistes ha prioritzat el fet de situar en millor posició una dona advocada. Conxita Rodríguez, es mostra molt il·lusionada pel sol fet d’estar a la llista electoral del PSC al Parlament i creu que a part de ser tot un honor és una gran responsabilitat.

La regidora de Mataró Consol Prados és una de les cares visibles de la renovació que vol vendre el PSC. Prados, actual tinent d’alcalde de Serveis Centrals, ocuparà el número 19, un lloc de privilegi i d’elecció segura.
El quart nom maresmenc és la canetenca Marisol Pacheco, de 27 anys i llicenciada en dret. Pacheco, proposada per la Joventut Socialista de Catalunya al Maresme, va en el número 65.

ÚLTIMES NOTÍCIES