LA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA PRESENTA PEL CAP DE SETMANA UNA FIRA ARTESANA I NADALENCA, UNA GIMCANA, RECOLLIDA DE JOGUINES, XERRADES, PEL·LÍCULES I EXPOSICIONS.


La primera fira del joc i la joguina ofereix diversos propostes coincidint amb el cap de setmana.
El parc de la sardana acollirà dissabte i diumenge, la Fira de la Joguina artesana i productes nadalencs, on a banda de trobar-hi parades amb diferents articles relacionats amb el Nadal, també s’hi organitzaran activitats com ara tirades de bitlles i baldufes, tallers de construcció de joguines i jocs sobredimensionats, entre d’altres.
Paral·lelament, Ràdio Tordera emetrà un programa especial que seguirà el desenvolupament de la gimcana i on els oients podran ajudar als participants.
A la tarda, la creu roja de l’alt maresme, porta a Tordera la campanya de recollida de joguines. El dissabte, 20 de desembre, de 4 a 6 de la tarda, es farà un espectacle d’animació infantil i un berenar, amb l’objectiu de recollir joguines, tal i com explica la portaveu de Creu Roja, Imma Boter.
Imma Boter ha recordat que les joguines recollides en aquesta campanya es repartiran entre les famílies més necessitades.
La portaveu de la creu roja de l’alt maresme, explica el procés que es segueix a l’hora del repartir les joguines.
D’altra banda, dissabte i diumenge, l’associació de voluntariat i la creu roja, també recolliran joguines en una parada que s’instal·larà en la fira de la joguina artesana i de productes nadalencs, al parc de la sardana.
El mateix dissabte, l’agrupació l’amistat organitzarà la xerrada “Bitlles catalanes, el joc i l’esport”, a càrrec de Gaspar Aguayo i Victor Baroja. El president de l’entitat, Esteva Maresme, explica el contingut de la xerrada.
La xerrada serà a les 6 de la tarda al local Emili Vendrell.
Diumenge tindrà lloc al Teatre Clavé, una sessió de cineclub amb la projecció de la pel·licula Kirikú i la bruixa, coorganitzada pel Cineclub 24 ips. Finalment, la fira del joc i la joguina també acollirà fins diumenge l’exposició de la joguina antiga a la biblioteca i al Teatre Clavé es podrà visitar la mostra “Jocs del món”.