L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, INAUGURARÀ DISSABTE EL NOU CENTRE DE REHABILITACIÓ FUNCIONAL DE TORDERA.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, inaugurarà demà dissabte, a les sis de la tarda, el nou centre de rehabilitació funcional de Tordera, situat al carrer d’Aragó número 9.
Fa un any i mig l’Associació de Voluntariat de Tordera va proposar la creació d’una sala d’aquestes característiques al municipi, desprès de detectar una forta demanda d’utilització del servei, que s’havia de realitzar fins ara a l’Hospital de Calella. A partir d’ aquell moment, l’Ajuntament va tramitar les negociacions amb les administracions implicades -el Departament de Sanitat de la Generalitat i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva- per poder ubicar i oficialitzar aquest servei al municipi. Recentment, el consistori ha establert un conveni amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva pel qual aquest organisme gestionarà el futur centre de rehabilitació de Tordera amb professionals i material sanitari i l’Ajuntament en facilitarà l’espai i els recursos administratius. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, creu que l’inauguració d’una sala de rehabilitació de Tordera, és una molt bona noticia pels ciutadans.

El centre de rehabilitació podrà ser utilitzat per a totes aquelles persones de Tordera i Fogars de la Selva que, sota prescripció mèdica i amb el consentiment de la Corporació de Salut, puguin realitzar la rehabilitació a Tordera. D’aquesta manera, el nou servei permetrà reduir el temps d’espera dels pacients que requereixen rehabilitació tot evitant també la saturació del servei comarcal, tal i com explica el regidor, Josep Llorens.

El centre de rehabilitació de Tordera està situat al carrer d’Aragó i comptarà amb serveis de fisioteràpia durant els matins i d’infermeria a les tardes.
L’Ajuntament de Tordera ha treballat de manera transversal en la creació de la sala de rehabilitació, de manera que s’hi han vist implicades les àrees de Sanitat, Serveis Socials, Participació Ciutadana i Obres i Serveis.