IniciNoticiesEsportsEls primers equips torderencs es desfan a la recta final de la...

Els primers equips torderencs es desfan a la recta final de la temporada

Amb una festa grossa al municipal d’esports qui no va poder endur-se la recompensa va ser el primer equip del CFTordera que es complica el seu futur en el play-off de permanència a segona catalana. En un duel on els visitants, el Sant Jaume de Llierca, no va ser superior als locals, van arribar tres vegades a porteria i van ser els tres gols. Els torderencs en canvi, negats de cara a gol i amb un defensa que va fer aigües, no va poder lluir-se davant un públic que omplia les graderies per la presentació dels equips 1-3 final.

Qui també es complica el seu futur d’una manera sorprenent a Copa Catalunya, és el sènior femení del CEEB Tordera. L’equip revelació de la temporada a la categoria, va tornar a perdre i ja porta tres derrotes en tres partits en el play-off també de permanència. Les torderenques van caure per un ajustat contra el Joventut les Corts i comencen a estar obligades a sumar triomfs si no volen acabar patint més del previst.

Un gol fantasma i una targeta blava discutible, condemnen el CPTordera a la pista de l’Arenys de Munt en un duel on els locals, durant la segona part, han estat molt superiors. Els grocs i vermells desconcertats, més pendents de l’arbitratge i sense cap pressió cap al rival acaba rebent una golejada per 6-1. Derrota que esvaeix les possibilitats remotes de l’ascens però amb els deures fets de la permanència des de fa setmanes a l’OK Lliga Plata Nord.

L’única bona notícia ha arribat amb el sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana, després de superar el cuer de la categoria, el Nou Caulés de Vidreres per 66-84. Amb aquest resultat finalitzen la primera fase de competició, cinquens amb tretze victòries i disputaran també un play-off de permanència. Per tancar el cap de setmana, l’Athletic Club Tordera Parc també va perdre el seu partit contra Atlétic Vidreres al pavelló dels Països Catalans. Desfeta per un clar 2-5.

ÚLTIMES NOTÍCIES