IniciNoticiesEntitatsMaria Álvarez, Ingrid Jordana, Irene Serra, Jordi Puig i Paula Curto finalitzen...

Maria Álvarez, Ingrid Jordana, Irene Serra, Jordi Puig i Paula Curto finalitzen en el primer lloc del podi del XV Raid de Tordera

Tot i la pluja caiguda en algunes fases de les proves disputades entre divendres i dissabte, el XV Raid de Tordera torna a ser un èxit de participació i organització. De nou, el Parc Prudenci Bertrana i els diferents camins que envolten la zona van ser l’escenari de les diferents proves disputades amb un alt nivell un cop més. La Maria Álvarez va ser la guanyadora de la prova de 160km campionat d’Espanya absolut, l’Ingrid Jornada la vencedora de la prova dels 100km. L’Irene Serra dels 103 km, en Jordi Puig dels 100km i la Paula Curto del recorregut dels 120km. L’Ignasi Planas, seleccionador nacional i director tècnic del Raid feia un balanç molt positiu de l’esdeveniment del cap de setmana.

Planas balanç raid 1

El regidor d’esports de l’Ajuntament, Pau Megias, tornava a destacar l’impacte social, esportiu i econòmic que representa el raid pel nostre municipi.

Megias balanç raid 2

Aquesta activitat esportiva es consolida any rere any a Tordera. Els organitzadors treballen per aixecar-se de l’impacte de la pandèmia, un fet que en el món de les competicions de cavalls també s’ha notat directament en els pressupostos dels diferents equips.

ÚLTIMES NOTÍCIES