IniciNoticiesSocietatEls Mossos avisen de robatoris en vehicles situats en aparcaments de...

Els Mossos avisen de robatoris en vehicles situats en aparcaments de restaurants

Els Mossos d’Esquadra alerten que s’han detectat robatoris a l’interior de vehicles sobretot en aquells que estan ubicats en aparcaments de restaurants. És a dir els lladres actuen quan la gent és a menjar. 

Aquest increment de robatoris a l’interior de vehicles en aquests espais ha suposat que els Mossos d’Esquadra hagin informat la població, a través dels seus efectius de proximitat. I és aquests robatoris que s’han produït darrerament tenen normalment la mateixa casuística: es produeixen al migdia i en els pàrquings de restaurants i es troben sovint en entorn rural. A l’hora del dinar és quan la gent sol deixar les pertinences al vehicle i això els lladres ho saben. Per exemple motxilles, portàtils, eines del treball, entre altres. Uns objectes molt llaminers pels delinqüents. Normalment per aconseguir l’objectiu, trenquen alguna finestra i un cop hi tenen accés, roben.

Davant d’una tendència a l’alça d’aquests fets que s’ha detectat darrerament, la policia catalana ha emès informació per la comunitat i on recorden sota el lema «Un cotxe no és una caixa forta» que els vehicles són objectiu dels lladres. Recorden que no s’ha de deixar res de valor dins el vehicle; que s’ha de mirar d’estacionar en llocs il·luminats i sobretot, cal assegurar-se de deixar el vehicle tancat, sempre que no estigueu al costat. També recorden que si es veu res sospitós, es truqui al 112.

ÚLTIMES NOTÍCIES