IniciNoticiesEsportsLa jornada dels primers equips començarà aquest vespre amb hoquei al Parroquial

La jornada dels primers equips començarà aquest vespre amb hoquei al Parroquial

Aquesta setmana tindrem repartida la jornada esportiva dels primers equips torderencs amb una retransmissió esportiva cada dia.

Començant ja per avui divendres, a les 21:35h del vespre, el Parroquial acollirà una nova jornada de l’OK lliga Plata Nord. Els torderencs reben la visita del CHP Sant Feliu amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria i poder recuperar la segona posició de la lliga. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i Youtube.

Demà el pavelló dels Països Catalans viurà una tarda de bàsquet amb els dos sèniors del CEEB Tordera com a protagonistes. A les 17:00h, el masculí intentarà sumar un triomf contra el FD Cassanenc dins de la segona catalana. I a les 19:00h el sènior femení de Copa Catalunya intentarà superar el CB Cornellà en el play-off de permanència de la categoria. Aquest segon duel es podrà seguir via Youtube i Ràdio Tordera.

El diumenge arribarà l’hora de la veritat pel CFTordera de segona catalana. Visiten el camp del Begur en un partit que ja forma part de la lligueta de permanència de la categoria. Els torderencs volen iniciar la lligueta amb bon peu, un partit que es podrà seguir per Youtube i Ràdio Tordera a partir de les 16:00h de la tarda. I l’Athletic Club Tordera Parc disputarà la seva jornada de la segona divisió a domicili. El dissabte a les 18:30h a la pista del Jovent de Mollet.

ÚLTIMES NOTÍCIES