IniciNoticiesEntitatsLa Nostra Dansa obre un procés participatiu per escollir les sardanes...

La Nostra Dansa obre un procés participatiu per escollir les sardanes que es tocaran a l’estiu

L’Associació La Nostra Dansa obre, un any més, un procés participatiu per escollir les sardanes que es tocaran aquest estiu a la Plaça. És per això que fan una crida a fer arribar els vostres suggeriments mitjançant una votació que es pot dur a terme de dues maneres diferents:

  1. Dipositant un paperet amb el nom de la vostra sardana preferida i l’autor (si el sabeu) a l’urna que trobareu a Can Verdum.
  2. Accedint al següent enllaç i escrivint-hi el nom de la vostra sardana preferida i l’autor (si el sabeu):

https://forms.gle/cNs3Z9BUpWYCa99o6

El termini per les votacions finalitzarà el proper 10 d’abril.

Totes les opcions es tindran en compte però això no garantirà que totes les sardanes proposades siguin interpretades a la Plaça, ja que han de constar en el repertori de les cobles contractades. Ho explica la membre de la Junta de la Nostra Dansa, Laura Pujol.

Escollir sardanes

D’altra banda, La Nostra Dansa ha programat, conjuntament amb el Teatre Clavé, un espectacle dins el cicle de música tradicional i popular. El pròxim diumenge 1 de maig a les 18 hores, tindrà lloc al mateix Teatre Clavé l’espectacle Fetén tradicional. Un concert de música popular de la península Ibèrica a càrrec del grup Fetén Fetén, «un espectacle connectat a les músiques d’arrel, a la nostra essència com a poble i cultura.»

ÚLTIMES NOTÍCIES