IniciNoticiesEducacióLa regidoria d’ensenyament treballa en oferir un cicle de fusteria i un...

La regidoria d’ensenyament treballa en oferir un cicle de fusteria i un grau d’auxiliar d’infermeria a Tordera

L’Ajuntament de Tordera està treballant per obrir dos nous cicles formatius a Tordera.  Amb l’objectiu de seguir ampliant l’oferta educativa i formativa a Tordera, la Regidoria d’Educació del poble té sobre la taula l’obertura d’un cicle de fusteria i un grau d’auxiliar d’infermeria.

Amb l’arribada de l’empresa Kave Home a Tordera, relacionada amb la fusta i els mobles, el govern creu oportuna la implementació d’aquest cicle de fusteria. Un cicle que es troba sota estudi conjuntament amb el Departament d’Educació. Ho avança en declaracions a Ràdio Tordera el regidor Pau Megias.

Pau nous cicles 1

Per altra banda, també s’està optant per oferir el grau d’auxiliar d’infermeria. Aquest és una oferta formativa molt demandada que l’Ajuntament també vol sumar a l’oferta educativa. Pau Megias assegura que ja s’ha demanat permís a Educació.

Pau nous cicles 2

Unes propostes que s’ofereixen a l’IES Lluís Companys però que, des del govern municipal asseguren que també s’està demanant per fer-ho al Tordària. La barrera, segons Megias, la posa el Departament d’Educació.

Pau nous cicles 3

Actualment a Tordera s’ofereix el cicle de Microsistemes, el qual té una alta demanda. De fet, l’any passat va haver-hi més demanda que places disponibles. Aquestes propostes en les quals treballa el govern municipal tenen l’objectiu de garantir la formació als estudiants per tal que no hagin de marxar del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES