IniciNoticiesEsportsLa penya del Bistec supera la primera eliminatòria de la Copa Generalitat

La penya del Bistec supera la primera eliminatòria de la Copa Generalitat

Aquest dissabte 19 de març es va donar el tret de sortida a la 18a edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. El club torderenc de la Penya del Bistec, vigent campió de Catalunya i classificat en aquesta competició, va superar els setzens de final a la Galera en un partida disputada a Amposta per culpa de la pluja. Després de dos enfrontaments, la primera tirada va ser força igualada on només els va superar per 11 punts el duel i la segona, el conjunt visitant ja va aconseguir força diferència de 45 punts i la victòria definitiva. En Quim Caballé jugador i president de la Penya del Bistec explicava com havia anat aquesta primera eliminatòria.

Caballe Copa Generalitat 1

Per aquesta copa l’equip ha d’estar format per cinc jugadors/es: En Biel Poch, Llorenç Serra, en Marià Perez, la Sílvia del Cor i en Quim Caballé representen la penya del Bistec. En Quim també analitzava com havia anat la primera part de lliga que han estat disputant fins ara.

Caballé Copa Generalitat 2

Fins el mes de maig l’equip torderenc no afronta els vuitens de final de la Copa Generalitat. Un desenllaç pel títol que es viurà a principis de juny en una final a 8 en el municipi d’Hostalric.

ÚLTIMES NOTÍCIES