IniciNoticiesEsportsVuit torderenques es proclamen campiones de Barcelona de xou júnior

Vuit torderenques es proclamen campiones de Barcelona de xou júnior

Pas endavant de l’equip xou júnior del CE Malgratenc PA. Aquest diumenge es va celebrar el campionat territorial de Barcelona a Vic i l’equip format per vuit torderenques va pujar a la primera posició del podi. Un cop més, la Lidia Codolà, la Maria Solé, l’Abril Galera, la Yaiza Córdova, la Marina Ruiz, l’Ainoa Belmonte, la Berta Roig i la Núria Bazán van formar part de l’equip de quinze esportistes. Amb la coreografia No soc una més!!, representaven “l’estat de la comoditat” i, en definitiva, el fet d’estar “encadenades a la mort en vida”. L’equip malgratenc va aconseguir una puntuació final de 64,40 i el proper cap de setmana 2 i 3 d’abril defensaran aquest resultat en el campionat de Catalunya que es celebrarà al Palau d’Esports de Granollers.

D’altra banda, un dels grans absents d’aquesta prova va ser l’equip xou júnior del PA Tordera. Tal com va anunciar la mateixa entitat ja fa uns dies, per una qüestió generacional i de relleu dins del conjunt, des de l’equip tècnic es va decidir no participar-hi aquest any i centrar-se amb la modalitat de quartet de xou.

I des de la secció de patinatge artístic del CPTordera, també hi han participat dues integrants: L’Alba Navarro va patinar amb el Xou Junior APAMalgrat quedant en 5a posició al campionat territorial de Barcelona, classificant-se per la Copa Catalana que es durà a terme el cap de setmana 23-24 d’abril. I l’entrenadora Maria Romaguera va participar amb el Xou Petit Llagostera quedant en 5a posició al Campionat de Girona, aconseguint plaça pel Campionat de Catalunya que es durà a terme el 2 d’abril a Granollers.

ÚLTIMES NOTÍCIES