IniciAppJornada de derrotes pels primers equips torderencs

Jornada de derrotes pels primers equips torderencs

El cap de setmana esportiu pels conjunts sènior torderencs no ens ha deixat masses bones sensacions ja que la derrota predomina en la majoria dels enfrontaments.

Qui arrencava el cap de setmana era el sènior femení del CEEB Tordera en el primer partit del Play-Off de permanència a Copa Catalunya. En un duel on les torderenques sempre van anar per darrere el marcador, finalment aquest primer “match ball” va acabar amb derrota per 63-52.

En el desplaçament fora de Catalunya més complicat que li quedava al CPTordera, la victòria no va poder sumar-se. En un partit molt igualat on els locals, el Dominicos de la Corunya es jugava la permanència, els torderencs els hi va costar massa ser efectius de cara a gol i a falta d’un minut per acabar, l’enfrontament es va acabar deixar el definitiu 4-3. A més, pels resultats produïts en aquesta jornada, el conjunt groc i vermell ha perdut la segona posició i ha tornat al tercer lloc de l’OK Lliga Plata Nord.

La jornada del diumenge tampoc ha millorat els resultats. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc es veia superat pel Lloret Esportiu “B” a domicili per 5-2 en un duel on s’aproximarien amb el 3-2 però els locals acabarien sentenciant.

I el sènior masculí del CEEB Tordera es complica la classificació pel play-off d’ascens en caure a la pista del líder de la segona catalana, el Bàsquet Girona. Els gironins que només han perdut un partit en tot l’any, precisament contra els torderencs a la primera volta, el duel d’aquest diumenge, ja va ser una altre cosa amb clar domini dels locals fins l’últim quart on els torderencs van acostar-se en el marcador però ja no hi serien a temps, 69-53 final. Us recordem que el CFTordera aquesta setmana ha descansat i el proper dissabte arrenca també la lligueta de permanència al camp del Begur.

ÚLTIMES NOTÍCIES