IniciNoticiesSocietatTordera organitza un programa conjunt d'activitats en el marc del Dia...

Tordera organitza un programa conjunt d’activitats en el marc del Dia Internacional de la Dona

La plaça de l’ajuntament va ser ahir l’escenari de l’acte central del dia de la dona impulsat per la regidoria d’Igualtat.

Sota el lema #Juntesperlaigualtat l’Associació de Dones Torderenques va dur a terme la lectura d’un manifest unitari. L’Escoltem en un fragment.

Manifest dia dona

Durant l’acte, també hi va haver actuacions de l’agrupació l’Amistat i del grup Set de Dansa.  El Casal de Joves, impulsa per segon any consecutiu fins al 13 de març, la Ruta 8M, un itinerari amb diferents punts d’informació ubicats a equipaments municipals. A més, el Casal acollirà una exposició dels treballs liderats per l’artista local Natàlia Ruiz amb la participació dels alumnes del taller expresArt “Dones Inspiradores”.

La Biblioteca de Tordera també participa en aquesta setmana reivindicativa amb dues hores dels contes, previstes per dijous i divendres.

El TKD+Tordera Taekwondo, per la seva banda, tornarà a organitzar dissabte 12 de març, de 17h a 19h, un taller de defensa personal per a dones a l’Institut Lluís Companys (amb inscripció prèvia al telfs 657625980 – 619867667). 

Per últim, comunicar que la caminada popular prevista per dissabte organitzada per l’Associació de dones torderenques s’ha decidit suspendre davant les previsions de pluja pel cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES