IniciNoticiesEsportsEl CEEB Masculí, CPTordera i l’Athletic Club Tordera Parc jugaran a casa

El CEEB Masculí, CPTordera i l’Athletic Club Tordera Parc jugaran a casa

Aquest proper cap de setmana viurem una jornada de dissabte ben intensa amb tres partits consecutius dels primers equips torderencs. El més decisiu serà el que ahir ja us explicàvem, el del CPTordera. En joc estarà la segona plaça de l’OK Lliga plata Nord, contra el CE Vendrell al parroquial a les 19:45. Un enfrontament que es podrà viure a través del canal de Youtube i Ràdio Tordera.

La tarda començarà a les 17:00h al pavelló dels Països Catalans, el CEEB Masculí voldrà mantenir vives les aspiracions de classificar-se pel play-off d’ascens reben la visita del Bàsquet Vilafant. I tot seguit, a les 19h, serà el torn del sènior de l’Athletic Club Tordera Parc en el mateix equipament. Jugaran contra el Lloret Carmona “C” amb el repte d’allargar la línia positiva de resultats.

A les 18:30h, el sènior femení del CEEB Tordera de copa Catalunya també disputaran un partit ajornat de la categoria a la pista del CB Balaguer, sense res en joc, les torderenques voldran acabar la primera fase amb victòria. Un duel que també es podrà seguir via Youtube i ràdio.

El diumenge tancarà el cap de setmana esportiu el CFTordera de segona catalana.

Sense res en joc, els torderencs afronten el derbi contra el CD Blanes en horari unificat de la categoria, a les 16:45h. Un partit que es podrà viure també en directe per Ràdio Tordera i Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES