IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CFTordera es planteja realitzar entrenaments fora del municipi...

El primer equip del CFTordera es planteja realitzar entrenaments fora del municipi per evitar lesions

A l’espera de l’últim partit de la primera fase de lliga d’aquest dissabte al camp del Blanes sense res en joc pels torderencs, l’equip tècnic del primer equip del CFTordera està estudiant amb la junta directiva i l’ajuntament, realitzar algunes de les sessions preparatòries dels partits fora del municipal. Amb aquesta mesura volen aconseguir una menor càrrega per als esportistes i poder afrontar amb més garanties el tram decisiu del play-off de permanència, que comença d’aquí a quinze dies, pel mal estat de la gespa artificial. Així ho explicava l’entrenador del primer equip Josep Matas “Pai”.

Pai canvis entrenaments 1

L’estat de la gespa del camp municipal d’esports és força dolenta i els treballs de substitució que s’hi havien de fer durant l’estiu van quedar aturats en dues ocasions pels recursos interposats per altres empreses no guanyadores del concurs adjudicatari. Uns fets que condicionen l’estat físic dels jugadors que durant aquests darrers mesos han patit moltes lesions. En “Pai” precisava la situació que viu la infermeria de l’equip.

Pai canvis entrenaments 2

El primer equip del CFTordera de la segona catalana afrontarà el play-off de permanència després de finalitzar a mitja taula de la lliga.

ÚLTIMES NOTÍCIES