IniciNoticiesSocietatTordera organitza una programació conjunta d'activitats en el marc del Dia Internacional...

Tordera organitza una programació conjunta d’activitats en el marc del Dia Internacional de la Dona

Des de la regidoria d’Igualtat, conjuntament amb diferents entitats del municipi, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones que es celebra avui dimarts 8 de març, s’impulsa per primera vegada un programa conjunt d’activitats. Una programació especial que té com a principal objectiu commemorar i reivindicar el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes.

Sota el lema #Juntesperlaigualtat el dia 8 tindrà lloc l’acte central del dia a partir de les 18:00h a la plaça de l’Ajuntament. Es farà la lectura del manifest a càrrec de l’Associació de Dones Torderenques. Durant l’acte, també hi haurà actuacions de l’agrupació l’Amistat i del grup Set de Dansa. La regidora d’Igualtat, Toñi Garcia explica la seva àrea treballa per continuar reforçant els drets de les dones, incorporant la mirada de gènere en les actuacions municipals i impulsant polítiques públiques que facin realitat la igualtat d’oportunitats de totes les persones.

Toñi Dia de la Dona

El Casal de Joves, també impulsarà per segon any consecutiu, des del 8 fins al 13 de març, la Ruta 8M, un itinerari amb diferents punts d’informació ubicats a equipaments municipals. A més, el Casal acollirà una exposició dels treballs liderats per l’artista local Natàlia Ruiz amb la participació dels alumnes del taller expresArt “Dones Inspiradores”.

La Biblioteca de Tordera també participarà en aquesta setmana reivindicativa amb dues hores dels contes, previstes per dijous i divendres.

L’entitat TKD+Tordera Taekwondo, per la seva banda, tornarà a organitzar dissabte 12 de març, de 17:00h a 19:00h, un taller de defensa personal per a dones a l’Institut Lluís Companys (amb inscripció prèvia al telfs 657625980 – 619867667). 

I per tancar la setmana del 8M, des de l’Associació de dones torderenques impulsen una caminada popular de 8KM, el mateix dissabte per dissabte 12 de març a les 9:30h. Les inscripcions es podran fer a partir de les 8h amb sortida des de la pista coberta de Sant Andreu.

ÚLTIMES NOTÍCIES