IniciNoticiesEntitatsEl servei de rescat d’animals Lemuria se suma a l’ajuda per Ucraïna

El servei de rescat d’animals Lemuria se suma a l’ajuda per Ucraïna

Animals Lemuria, en conjunt amb diverses persones del veïnat de Sant Pere, realitzen una recollida per contribuir a l’ajuda humanitària desencadenada per la guerra a Ucraïna. A Ràdio Tordera hem pogut contactar amb la Verònica, una de les coordinadores, la qual ens ha explicat qui són i quins llocs de recollida hi ha dins el nostre poble.

Verònica Lemuria per Ucraïna 1

Principalment demanen menjar i medicaments, però la gent pot aportar a la seva voluntat. La coordinadora ens ho afirma detalladament, a més d’esmentar que també fan recollida de menjar i objectes, entre d’altres, pels animals d’Ucraïna.

Verònica Lemuria per Ucraïna 2

A Lloret, concretament al polígon municipal, s’ha habilitat un lloc on es distribuiran totes aquestes donacions, per més tard fer el viatge cap a Ucraïna. La Verònica ens ha explicat aquest procés, a més a més d’afegir que no busquen diners.

Verònica Lemuria per Ucraïna 3

La coordinadora acaba afegint que si hi ha algun grup, entitat o escola que es vulgui incorporar per la recollida,poden contactar a través dels telèfons 639503519 o 660915056. Els punts oficials de recollida a Tordera, recordem, són el Forn Marta, al carrer Emili Vendrell 2 del Veïnat de Sant Pere i la Llibreria A Punts al Carrer Amadeu Vives 21. Afegint, a més, el de mascotes, a la Clínica Veterinària de la Carretera de Fogars 25. Tota la informació la trobareu al post de l’Instagram “animalslemuria”.

ÚLTIMES NOTÍCIES