IniciNoticiesEducacióTordera acull una Jornada d'Orientació Educativa per alumnes de 3r i...

Tordera acull una Jornada d’Orientació Educativa per alumnes de 3r i 4t d’ESO

Els departaments d’Educació, Joventut i els centres educatius del municipi (secundària) promouen la primera Jornada d’Orientació Educativa adreçada als alumnes de 3r i 4t d’ESO de Tordera.

La jornada té per objectiu acompanyar i orientar els adolescents que es troben en el moment de transició educativa, de tria del seu itinerari educatiu i professional. Ho explica el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

Pau jornades 1

La Jornada d’Orientació educativa es completarà amb una sessió adreçada a mares i pares d’alumnes d’ESO i Batxillerat. La xerrada, amb el títol “Com ajudo al meu fill o filla a decidir?” serà a càrrec d’Itínere Serveis Educatius i tindrà lloc el dia 14 de març, a les 18 h a la Biblioteca. Pau Megias és regidor d’ensenyament.

Pau jornades 2

La Jornada d’Orientació Educativa és una de les propostes resultants del treball realitzat per les comissions i agents socials del programa Tordera Educa. L’Àrea d’Ensenyament ha liderat els darrers mesos les trobades de les diferents comissions de treball del programa educatiu transversal. El resultat de les trobades es podrà consultar pròximament a través d’aquest web, així com es podrà descarregar tot el catàleg de serveis educatius del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES