IniciNoticiesSocietatConcentració per la pau i en suport al poble ucraïnès

Concentració per la pau i en suport al poble ucraïnès

L’Ajuntament de Tordera i la seva ciutadania està compromès amb el pacifisme i el diàleg i s’ha adherit al manifest de l’entitat municipalista ACM en relació amb el conflicte amb Ucraïna. Per tot plegat, ahir desenes de persones es van concentrar  davant de l’Ajuntament, en defensa de la pau i com a mostra de suport al poble ucraïnès. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explicava que ahir van arribar dues persones procedents d’Ucraïna, que han marxat de la guerra, i que s’allotjaran a casa dels seus familiars que viuen a Mas Mora.

Alcalde Guerra

En el manifest, L’Alexander va condemnem l’ocupació militar russa a Ucraïna, que atempta contra tots els drets i les llibertats de centenars de milers de persones que veuen les seves vides amenaçades i exigia el cessament de tota hostilitat i el retorn immediat al diàleg i a la via diplomàtica com a única forma de resoldre conflictes.

Manifest Guerra

Així doncs, Tordera ha condemnat la invasió russa d’Ucraïna a través d’aquesta concentració on demostra, de nou, que és un poble que defensa fermament els drets humans.

ÚLTIMES NOTÍCIES