IniciNoticiesSocietatCrida a la ciutadania de Tordera per col·laborar en una campanya...

Crida a la ciutadania de Tordera per col·laborar en una campanya de recollida d’aliments, roba i medicament per enviar a Ucraïna

La comunitat ucraïnesa de Tordera fa una crida a col·laborar en una campanya  per recollir aliments, roba i medicaments per enviar a Ucraïna. Les necessitats més urgents són:

  • Medicaments tipus bandatges
  • medicaments hemostàtics i analgèsics.
  • Roba de abric ( mitjons i mantes)
  • Aliments no peribles ( aigua i conserves…).

Els aliments es poden portar en el local de l’ANC de Sant Feliu de Guíxols (Galeries Sant Joan), dimarts De 10 a 13 del mati i dijous De 5 a 8 de la tarda. També es poden portar al Carrer Alacant, 10 de Girona.

La gent de Tordera que no es vulgui desplaçar a Sant Feliu o Girona també pot portar els aliments a casa de la torderenca ucraïnesa Halyna Semochko. Els interessats poden trucar al seu telèfon 604.11.96.29. Ella explica que divendres s’entregarà els que s’hagi recollit a Vilobí d’Onyar i d’allà sortirà una furgoneta direcció Ucraïna.

Material Ucraïna

L’associació de Mas Mora també comunica a través de les xarxes socials que recull material a l’oficina de l’entitat (al costat de la piscina) de 19h a 20h.

ÚLTIMES NOTÍCIES