IniciNoticiesEsportsEl dissabte de carnestoltes, els primers equips del CEEB Tordera i el...

El dissabte de carnestoltes, els primers equips del CEEB Tordera i el CPTordera juguen a casa

En un cap de setmana on la majoria de les competicions s’aturen per la celebració del festiu-pont de carnestoltes, tindrem poca activitat esportiva als equipaments esportius.

El sènior femení del CEEB Tordera aprofitant l’espai del calendari, rebran la visita del CEJ l’Hospitalet, dissabte a les 19:00h al pavelló dels Països Catalans. Les torderenques esgoten les últimes opcions possibles de classificar-se en el grup de dalt. Un duel que es podrà seguir a través del segon canal de Youtube.

A les 19:45h retorna la competició de l’OK Lliga Plata Nord al Parroquial. Després de quinze dies d’aturada, el conjunt torderenc vol mantenir la línia de victòries amb la visita del Jolaseta de Bilbao. Un partit que es va superar amb bones sensacions a la primera volta. El xoc de la jornada 14 d’hoquei patins del CPTordera es podrà veure també per Youtube. El sènior masculí del CEEB Tordera també aprofitarà aquest buit del calendari per recuperar un duel suspès per COVID. Serà el de la jornada 12 contra el Salt “B” també a casa dissabte a les 17:00h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES