IniciAppLa Policia de Tordera té en marxa un procés de selecció de...

La Policia de Tordera té en marxa un procés de selecció de personal interí

El Govern de Tordera ha engegat el procediment de selecció per a la constitució d’una borsa de 4 agents de policia amb caràcter interí. És a dir, places per a fer substitucions per a la Policia Local de Tordera.

Aquesta borsa de treball servirà com a eina per suplir les vacants que es produeixin cada cop que la Policia Local enviï a alguns dels seus agents a l’Acadèmia. El regidor de seguretat, Rafa Delgado, explica el motiu de l’obertura de places.

Quins són els requisits per entrar a la borsa de treball? Doncs tal com indiquen les bases de participació, les persones han de complir les següents condicions:

a)Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb la legislació vigent.

b)Haver complert els 18 anys d’edat i no passar dels 55.

A més, es demana estar graduat d’educació secundària o de cicles formatius. Destaca el requeriment d’alçada mínima de 1’60 metres les dones i 1’65 metres els homes a més d’estar en possessió dels permís de conduir vehicles de classe B. Tampoc es pot  haver  estat  condemnat  per  cap  delicte. És imprescindible tenir el títol de B2 o superior de català. La resta de requeriments es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Tordera, a l’apartat de taulell d’anuncis o al següent enllaç: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=344286&idens=828450006  Per  presentar candidatura, s’haurà  de  presentar  un  imprès  normalitzat  de sol·licitud d’admissió  al  Registre  General  de  l’Ajuntament fins l’1 de març del 2022 (inclòs) com a preferència. La resta de punts d’entrega es poden consultar a les bases reguladores.

ÚLTIMES NOTÍCIES