IniciAppReunió a tres bandes per donar continuïtat al teixit associatiu i comercial...

Reunió a tres bandes per donar continuïtat al teixit associatiu i comercial de Tordera

La regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, i els representants de la PIMEC-Maresme es van reunir dilluns amb l’associació de comerciants de Tordera Centre per donar un nou impuls a l’entitat comercial.

A finals de l’any passat, l’Ajuntament va proposar una trobada amb els associats a Tordera Centre per cercar fórmules que afavoreixin la continuïtat i el dinamisme de l’Associació. La reunió que finalment es va celebrar ahir, va comptar amb l’assessorament dels membres de PIMEC que van posar damunt la taula la situació i les necessitats compartides pel comerç de proximitat d’arreu del territori després de la pandèmia. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero assegura que l’ajuntament està a disposició dels comerços pel que necessitin.

Nàdia Comerciants 1

Els assistents a la reunió de dilluns van coincidir en la necessitat d’estudiar l’ampliació territorial de l’associació i proposar-la en una assemblea que es convocarà per al mes de març i que serà estarà oberta a tots els comerciants de Tordera. Nàdia Cantero considera essencial que Tordera compti amb un comerç fort, unit i actiu.

Nàdia Comerciants 2

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre es va crear l’any 1989. Actualment la formen 22 comerços distribuïts a l’entorn del nucli antic de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES