IniciAppEl sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria

El sènior masculí del CEEB Tordera es retroba amb la victòria

El cap de setmana ens deixa resultats negatius en els partits dels primers equips del nostre municipi on només el CEEB Tordera masculí va tornar amb els punts cap a casa.

Precisament, els torderencs visitaven la pista del CB Torelló, un rival directe a la classificació. El primer equip masculí del CEEB Tordera va anar per sota en el marcador durant tota la primera part, però gràcies a un parcial de 9-20 al tercer quart el còmput global va acabar amb un ajustat 59-63. Els torderencs amb els deures fets no s’allunyen de les places de dalt a la segona catalana.

El diumenge ens va deixar les dues derrotes d’aquesta jornada esportiva. A la segona divisió, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc era l’únic conjunt que jugava a casa i va caure per 2-6 contra el Sant Gregori Almogàvers.

El CFTordera, després de quatre victòries consecutives, ahir va encaixar una derrota agredolça contra el líder destacat de la segona catalana, el Tossa. L’equip torderenc va quedar molt tocat després d’encaixar el segon gol del rival abans del descans. A la segona part, un Tordera desdibuixat no va poder aturar l’efectivitat contrària arribant a anar 4-0 al marcador. Jose Antonio va anotar l’únic gol del Tordera al minut 73 que va ser el 4-1 definitiu, tot i acabar el partit amb un home menys per l’expulsió de Pidemont. El CFTordera continua classificat a mitja taula.