IniciAppArriba la presentació de la cinquena edició del Festival Zero

Arriba la presentació de la cinquena edició del Festival Zero

Aquest dijous 10 de febrer es realitzarà la presentació de la cinquena edició del Festival Zero. Una programació d’espectacles que tenen com a eix comú la proximitat amb el públic i que interpel·len sobre noves formes de gaudir de les arts escèniques.

Impulsat per Teatres en Xarxa, el Festival Zero girarà durant dos mesos per diversos espais escènics de la província de Barcelona. La cinquena edició del Festival Zero es durà a terme des del 18 de febrer fins al 20 de març de 2022 als equipaments teatrals que formen part de Teatres en Xarxa: Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Clavé de Tordera i Teatre Auditori de Llinars del Vallès. 

La roda de premsa de presentació es durà a terme aquest dijous 10 de febrer a les 12:30h a l’auditori del CERC. Pati Manning de Barcelona (c/ Montalegre, 7).

Hi intervindran en Joan Carles Garcia Cañizares, l’Alcalde de Tordera i diputat de Cultura Diputació de Barcelona, en Joan Muñoz Altimira, Regidor Col·lectius Socials i Cultura de Barberà del Vallès; en representació de Teatres en Xarxa, la Maria Capell, tècnica de programació de FiraTàrrega, en Guillem Fuster i Jon Arrozabalaga de la Cia. Emilia Gargot, productor i director de l’espectacle Container, inclòs al Festival Zero.