IniciAppDissabte de victòries pels primers equips torderencs

Dissabte de victòries pels primers equips torderencs

Aquesta primera jornada del mes de febrer ens ha deixat molt bones sensacions per la majoria dels primers equips, ja que la victòria ha estat molt present en la majoria dels enfrontaments.

El dissabte a les 16:00h, el CFTordera obria la llauna en el municipal d’esports amb la visita de la Unió Girona. Els torderencs van tornar a demostrar seguretat i control en gairebé els 90 minuts d’enfrontament. Novament, Arnau Pedemonte i Gio Ferinu van ser els encarregats de veure porteria i materialitzar el 2-0 definitiu. Els grocs i vermells sumen tres victòries consecutives.

El sènior femení del CEEB Tordera de copa Catalunya femenina, es refà de les baixes i aconsegueix un triomf vital per continuar lluitant per les places de dalt del grup. Triomf per 51-57 a la pista del AB Premià un rival directe de la competició. La torderenca Marina Serra amb 15 punts va ser la màxima anotadora del xoc que gràcies a un parcial d’11-18 al darrer quart, va acabar de sentenciar el duel.

El CPTordera també va tornar a retrobar-se amb la victòria en un partit de patiment i decisiu a la pista del Compañia de Maria. Després d’encaixar el gol dels locals, l’equip va anar a remolc en una de les pitjors primeres parts del curs.

A la segona part la cosa va canviar, gràcies a Pablo Torres que va convertir les dues faltes directes, la desena dels gallecs i una blava a falta de menys de 5 minuts per acabar, va permetre poder sumar tres punts molt importants en aquesta sortida (2-3).

Qui no va poder sumar en positiu, va ser el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc que va caure a la pista dels joves de Vidreres per 8-3.

Ahir diumenge mal partit del sènior masculí del CEEB Tordera a la pista del CB Quart. Duel que començava amb un 26-8 en contra dels torderencs i que acabarien amb derrota clara per 83-53