IniciAppEl CFTordera és l’únic primer equip que jugarà a casa

El CFTordera és l’únic primer equip que jugarà a casa

Encetem el mes de febrer amb una nova jornada on els primers equips torderencs disputaran els seus partits sense cap afectació per la covid19. Només el primer equip el CFTordera de la segona catalana jugarà com a local en el municipal d’esports.

A les 16;00h de la tarda afronten la jornada divuit de lliga reben la visita de l’Unió Girona amb l’objectiu de mantenir la ratxa positiva de resultats i retrobar-se amb el bon moment de joc. Els visitants arriben amb la destitució del seu entrenador justament aquesta setmana. Aquest partit el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i també per Youtube.

A la mateixa hora disputarà el seu duel, el sènior masculí del CEEB Tordera de segona amb la visita que farà a la pista del CB Quart. Els torderencs venen també d’aconseguir el triomf la setmana passada.

A les 17:45h, serà el torn pel sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera. Visiten la pista del AB Premià amb el repte de poder sumar una victòria i recuperar de forma les jugadores que han estat de baixa per culpa de la covid. Aquest enfrontament també es podrà seguir en directe a través del segon canal de Youtube.

A les 20:00h tancarà el dissabte el Club Patí Tordera amb el seu partit a la pista del Companyia de Maria de la Corunya.

En una setmana complicada pels d’hoquei patins, el seu repte és poder sumar victòria després de tres empats consecutius i la de derrota de dimarts. Aquest partit també es podrà seguir per Ràdio Tordera i Youtube.

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc també afronta a domicili la seva cita esportiva. En aquesta jornada de la segona divisió, visita la pista del Joves de Vidreres a les 18:00h de la tarda del dissabte.

ÚLTIMES NOTÍCIES