IniciAppJa no es faran tests d'antígens als contactes estrets en escoles i...

Ja no es faran tests d’antígens als contactes estrets en escoles i instituts

Adéu als testos d’antígens a les escoles. A partir de dilluns, quan un nen o una nena siguin positius, la resta de companys considerats contactes estrets no s’hauran de fer test d’antígens.

Ho ha anunciat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, durant la roda de premsa de seguiment de la pandèmia i de la situació assistencial.

Cabezas ha argumentat que amb les dades pandèmiques actuals i la tendència a la baixa que mostren, “i amb la idea clara que la situació està més controlada, plantegem eliminar aquest programa de cribratge i deixar-lo per a l’educació especial i el professorat”. 

Cabezas fi testos

A partir de dilluns, doncs, la recepta per fer-se un test d’antígens ja no apareixerà de manera generalitzada a l’aplicació La meva salut dels nens i nenes companys del grup bombolla d’un cas positiu.

Només es mantindrà per a casos concrets en què calgui per motius mèdics. En aquests supòsits es mantindrà el CAP com a lloc on fer la prova als alumnes d’educació infantil i les farmàcies adherides per als de primària.

ÚLTIMES NOTÍCIES