IniciAppEl CH Mataró li remunta un 4-0 al Tordera i s’emporta el...

El CH Mataró li remunta un 4-0 al Tordera i s’emporta el derbi

Dues parts totalment diferents de joc per part del CPTordera, acaben cedint el derbi maresmenc al conjunt del CH Mataró (5-6). Davant una primera part on els locals han fet un dels millors partits defensivament i es trobaven còmodes afrontant el duel, a la tornada del descans, tornen els fantasmes dels darrers xocs. El rival es fa gran, fan el 4-1 i es repeteix el guió dels darrers quatre partits. Els torderencs reben l’empat i malgrat que reaccionin mínimament amb el 5-4, el conjunt es torna a desfer i acaba perdent en el Parroquial. L’entrenador del CPTordera Sergio Alonso en acabar el partit, demanava disculpes per l’actuació del seu equip i es carregava tota la responsabilitat de la desfeta.

Alonso post mataro 1

Alonso també acusava la federació espanyola d’hoquei d’haver imposat la data de la disputa del partit d’ahir, malgrat que havien demanat poder jugar-lo el dia 12 coincidint amb l’aturada del calendari.