IniciAppEl CFTordera ja sap que és guanyar a domicili i el CEEB...

El CFTordera ja sap que és guanyar a domicili i el CEEB Tordera masculí torna amb victòria

El primer equip del Club Futbol Tordera i el sènior masculí del CEEB Tordera de la segona catalana surten reforçats d’aquesta jornada esportiva on la resta de conjunts han sumat empats i derrotes.

Precisament qui veu tallada la ratxa victoriosa de resultats és el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya. Des del mes de novembre no sumaven derrotes. El dissabte vespre van visitar la pista del Cadi Manresa femení amb diverses baixes sensibles per aquest enfrontament, les torderenques van caure per un clar 72-53. Tot i això el conjunt verd, segueix la imbatibilitat com a locals.

El CFTordera va sumar la primera victòria de la temporada a domicili. En un dels camps més complicats de la categoria i amb polèmica arbitral, els grocs i vermells van lluitar fins a l’últim segon per sumar els tres punts i imposar-se al Palafrugell per 1-2.

El CPTordera va sumar el seu tercer empat consecutiu. En aquesta ocasió el xoc va ser contra la secció Esportiva Espanyol en el Parroquial. Un partit amb moltes alternatives i força boig, els torderencs van cometre masses errades defensives altre cop i van cedir massa al rival que ho va acabar aprofitant amb l’empat a 4 definitiu.

Després de gairebé un mes aturats per la Covid-19, el sènior masculí del CEEB Tordera retornava a la competició. En un enfrontament que es plantejava com una nova adaptació al ritme de partit els torderencs no van deixar opció al Torroella i van sumar un important triomf per 79-70.

Per últim, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc també va disputar el seu partit en el pavelló dels Països Catalans el dissabte vespre. L’equip blanc-i-vermell va acabar perdent per la mínima, 1-2 contra el Guíxols Futsal en aquesta jornada de la segona divisió catalana de futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES