IniciAppLa campanya "Uneix-te al zero" arriba al Mercat de Tordera

La campanya “Uneix-te al zero” arriba al Mercat de Tordera

Continua en marxa la campanya “Uneix-te al zero” impulsada per l’Ajuntament de Tordera. Una iniciativa que ja es va iniciar al mes de setembre coincidint amb el curs escolar i que té com a objectiu treballar per la minimització de residus en tots els àmbits.

La campanya es va desenvolupant en diferents fases i iniciatives. La primera va tenir lloc a les escoles. La regidoria de Medi Ambient va fer arribar a tots els centres educatius carmanyoles de bambú i Boc’n’rolls de roba per a tot l’alumnat de Tordera. La voluntat d’aquesta acció era que les famílies l’utilitzin diàriament i així reduir l’ús del plàstic, el paper film i el paper d’alumini per als esmorzars, dinars o berenars dels alumnes.

La segona fase de la campanya va destinada al comerç local, amb la mateixa voluntat de reducció del volum de residus i dotar-les de material perquè puguin distribuir entre els seus clients. Es van fer l’entrega de centenars de bosses de roba, material didàctic i informatiu sobre la campanya per la conscienciació de continuar eliminant les tones de plàstic d’un sol ús.

Ara “l’Uneix-te al zero” arribarà al mercat dels diumenges. Durant les properes tres setmanes, s’entregaran al voltant de 3500 bosses de roba amb la marca corporativa del mercat i la campanya de reciclatge per tal d’afavorir aquest hàbit entre la ciutadania. La regidora de medi ambient, Nàdia Cantero explica els objectius de la campanya “Uneix-te al zero”.

campanya zero

En el marc de la campanya també es va instal·lar una exposició a l’aire lliure a la placeta de Cal Ros sota el títol “Menys plàstic, més vida”. Aquesta acció va permetre sensibilitzar a la població sobre l’impacte ambiental dels plàstics en el medi marí i per reduir-ne l’ús. La mostra era una producció de l’Agència Catalana de l’Aigua amb la col·laboració de la Diputació Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES