IniciAppEl sènior masculí del CEEB i el CPTordera juguen a casa aquest...

El sènior masculí del CEEB i el CPTordera juguen a casa aquest proper cap de setmana

Per aquesta propera jornada esportiva dels primers equips torderencs, poca activitat tindrem a les instal·lacions esportives municipals. De totes formes tenim un plat fort a l’OK lliga Plata Nord del CPTordera.

A les 19:45h, el Parroquial acollirà el primer partit de la segona volta reben la visita de la Secció Deportiva Espanyol. El repte dels torderencs serà retrobar-se amb la victòria després de sumar dos empats consecutius. Aquest enfrontament es podrà seguir per Ràdio Tordera i també a través del canal de Youtube habitual.

A les 17:00h en el pavelló dels Països Catalans, el sènior masculí del CEEB Tordera, després de portar més d’un mes sense lliga per culpa dels casos positius de la Covid, rebran la visita del Torroella.

A les 16:45h serà el torn del CFTordera a domicili. Amb l’objectiu de poder sumar algun triomf com a visitant, visitant el camp del Palafrugell a la segona catalana. Aquest duel també es podrà seguir per Ràdio Tordera i també per Youtube.

A les 21:00h, el copa femenina del CEEB visita una pista emblemàtica i de moda del bàsquet català i estatal. El seu partit el disputaran al Nou Congost de Manresa per enfrontar-se al Cadi Manresa en aquesta jornada femenina. Un xoc que es podrà seguir per Ràdio Tordera i també per Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES