IniciAppL’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat amb radar

L’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat amb radar

L’Ajuntament de Tordera instal·larà en les pròximes setmanes dues càmeres de seguretat amb radar de velocitat incorporat.  La prioritat d’aquesta acció esdevé sota l’objectiu de controlar i denunciar als infractors que abandonen il·legalment deixalles a les illes juntament amb detectar els vehicles que excedeixen els límits de velocitat dins del poble. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, anunciava al programa Ara i Aquí de Ràdio Tordera aquesta iniciativa.

càmeres radar1

És una mesura que s’impulsa després de veure com les càmeres prèviament instal·lades han funcionat i que les mesures preses per reduir el nombre de conductors que excedeixen la velocitat permesa no ho han fet de la mateixa manera. Garcia explicava la situació del poble.

càmeres radar2

La videovigilància servirà per identificar als individus i denunciar-los penalment davant aquesta infracció. Les dues noves càmeres s’afegeixen a la resta que ja hi ha instal·lades a diferents punts del poble. La localització de les dues càmeres amb radar serà secreta com va explicar l’alcalde.

ÚLTIMES NOTÍCIES