IniciAppEl CFTordera aconsegueix omplir una caixa de calçat esportiu solidari per "Alcantara...

El CFTordera aconsegueix omplir una caixa de calçat esportiu solidari per “Alcantara Family Foundation”

Coincidint amb les dates nadalenques, des del Club Futbol Tordera van impulsar una nova activitat solidària entre els diferents equips. La campanya d’aquestes festes es tractava de recollir calçat esportiu (botes de futbol) per poder fer una donació a “Alcantara Family Foundation. Demanaven a tothom que tingues calçat esportiu usat, però en bones condicions, i que no l’utilitzes, que en fes la donació. En declaracions al programa Ona Maresme, en Josep Alsina president de l’entitat torderenca, donava més detalls de la iniciativa.

Alsina donacio botes 1

Alsina recordava que des de l’inici del seu mandat, com a junta directiva, tenen l’objectiu de realitzar col·laboracions amb diverses ONG i entitat benefiques que tinguin com a objectiu ajudar a persones necessitades, desfavorides o amb risc d’exclusió social, i facilitar el seu desenvolupament personal i social. A més fan participar especialment les categories de formació per incentivar i transmetre aquests valors solidaris.

Alsina donacio botes 2

A través de les xarxes socials el CFTordera ja va publicar una fotografia amb les diferents caixes de roba i material de la donació.

ÚLTIMES NOTÍCIES