IniciAppLa majoria dels clubs esportius retornen a la normalitat després d'un Nadal...

La majoria dels clubs esportius retornen a la normalitat després d’un Nadal confinat

Des d’ahir dilluns, coincidint també amb la tornada escolar de les vacances nadalenques, les diferents entitats esportives del municipi ja han tornat a la normalitat. Les festes han estat marcades per la suspensió de molts dels entrenaments o activitats que alguns clubs tenien programats en diferents dies. Coincidint també amb l’aturada de la competició, alguns conjunts volien aprofitar per dur a terme sessions preparatòries per no perdre el ritme, però per responsabilitat i a la vegada evitar posar en risc els seus esportistes i tècnics, es van acabar cancel·lant aquestes trobades fins al punt de deixar pràcticament tancat tot l’esport torderenc. Clubs com el CFTordera, CEEB Tordera, Athletic Club Tordera Parc, Futsal Tordera o el CPTordera van perdre aquest tipus de decisions. El regidor d’esports de l’Ajuntament, Pau Megias agraïa la valentia dels clubs per prioritzar la salut dels esportistes respecte els resultats competitius.

Megias confinament nadal 1

Megias espera que a partir d’ara les lligues es puguin desenvolupar amb les millors garanties possibles tot i la situació difícil de contagis que vivim.

Megias confinament nadal 2

En un anterior cap de setmana on, en moltes fases regulars s’han suspès molts enfrontaments, la gran incògnita serà veure quina repercussió tindran els contagis amb el desenvolupament de les diferents lligues durant aquest mes de gener.

De moment, pel que fa als entrenaments l’afectació és mínima i els clubs han tornat a la normalitat extremant els protocols i les mesures contra la Covid-19. Des de les diferents federacions esportives, cap s’ha pronunciat respecte a l’augment de casos, tenen intenció de prioritzar la disputa dels partits i el compliment del calendari sempre que sigui possible.

ÚLTIMES NOTÍCIES